Asociatia Medicilor Crestini din România - Tu poți mai mult

Dragi colegi,

Avem deosebita plăcere de a invita la a XXXI-a conferință națională a Asociației Medicilor Creștini din România, o conferință de o zi cu titlul Tu poți mai mult, care va avea loc în data de 25 septembrie 2021 la Timișoara.

Deoarece amenințarea COVID 19 este încă o realitate, am dorit ca subiectele abordate să rămână în această sferă de interes. Printre invitații acestei ediții se numără Prof. Dr. Voicu Tudorache, Prof. Dr. Nicolae Crișan, Prof. Dr. Alexandru Neagoe, Dr. Roxana Tudorache, Dr. Ioan Chirilă, Dr. Veaceslav Pîslaru.

Taxa de înscriere (care cuprinde taxa de participare și prânzul):

  • Medici membri/nemembri: 50 RON/75 RON
  • Studenți membri/nemembri: 25 RON/40 RON

Pentru a beneficia de taxa de participare redusă este nevoie să aveți efectuată plata cotizației pe anul în curs prin virament bancar în contul AMCR (pentru studenți pentru anul universitar 2021/2022). Pentru înscriere ca membru sau consultarea datelor fiscale, respectiv a taxei de membru pentru fiecare secțiune, vă invităm să consultați site-ul AMCR.

Menționăm că înscrierea dvs este validă după completarea formularului de înscriere și atașarea dovezii plății taxei.

Data limită pentru înscriere este 23 septembrie 2021.

Locația: Biserica Baptistă Betel nr.1, str. Ady Endre nr. 20, Timișoara

Program Conferință

În data de 26 septembrie 2021 studenții sunt așteptați la un seminar post-conferință. Pentru mai multe detalii accesați acest link.

Persoanele care au nevoie de cazare sunt rugate să ia legătura cu:

  • Dr. Raluca Morar (tel 0744 227 582) - medici
  • Daria Rades (tel 0722 839 827) - studenți
Vă mulțumim pentru interesul acordat! În acest moment înscrierile la conferință au luat sfârșit. Vă așteptăm cu drag la evenimentele viitoare!

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați folosid noile adrese de e-mail ale AMCR: office@amcr.ro și student@amcr.ro.

Vă așteptăm cu drag!

Echipa AMCR