AMCR Secțiunea Studenți (AMCRSS) reunește studenții mediciniști creștini din România, organizați în 8 centre: Arad, București, Cluj-Napoca, Galați, Iași, Oradea, Sibiu, Timișoara.

AMCRSS este locul potrivit pentru a lega prietenii pe viață cu studenți plini de entuziasm și dăruire.

AMCRSS este cadrul ideal în care studenții să dezvolte idei, care mai apoi să se transforme în proiecte concrete, toate acestea sub îndrumarea colegilor mai mari.

AMCR Secțiunea Studenți

Evenimente

Conferința Națională - Lupta cu incertitudinile în viața de medic

Avem deosebita plăcere de a invita la a XXXII-a conferință națională a Asociației Medicilor Creștini din România, cu titlul Lupta cu incertitudinile în viața de medic, care va avea loc în data de 7 mai 2022 la Cluj-Napoca.

MAI MULT

Contacte

Reprezentant național:
Timotei Medrea
medreatimotei97@gmail.com

Secretar național:
Sandra Eghedi
sandra.eghedi@yahoo.com

Contactează-ne:
Departamentul Studenți
student@amcr.ro

SM MM SV BT SJ BN CJ MS BH HR NT IS AR AB VS TM HD SB BC BV CV VN GL CS VL AG DB PH GJ BZ BR TL MH DJ TR GR IF CL OT IL CT

Click pe județul dorit pentru a vedea informații de contact.

Înscrie-te

AMCR reunește medici de diferite specialități și grade profesionale, studenți mediciniști și alți profesioniști din domeniul sanitar.

Statutul de membru oferă informații constante despre activitățile asociației, reduceri la evenimentele organizate de AMCR și nu în ultimul rând, apartenența la această comunitate mereu în creștere.

Pentru a putea deveni membru, este nevoie de câțiva pași:

înscrie-te