Perioada rezidențiatului este o etapă nouă, o perioadă de tranziție de la statutul de student la cel de medic care învață treptat să devină responsabil de acțiunile sale. Este o perioadă solicitantă, cu multe schimbări: mutarea și adaptarea într-un oraș necunoscut, nevoia de a crea noi relații de prietenie, trecerea de la informațiile dobândite în facultate la practică, integrarea într-un nou colectiv. Medicii rezidenți ai AMCR se întâlnesc tocmai pentru a se sprijini în această perioadă dificilă, pentru a-și fi de ajutor unul altuia, împărtașind bucurii și eșecuri, găsind împreună soluții pentru dificultățile ce apar și devenind împreună medici competenți și plini de empatie.

AMCR Medici Rezidenți

Evenimente

Conferința Națională - Devine medicina complet laica?

Vă invităm cu bucurie, Sâmbătă, 15 Octombrie 2022, la cea de-a 33-a Conferință Națională a Asociației Medicilor Creștini din România, “Devine medicina complet laică?”, care va avea loc la București.

MAI MULT

Contacte

Reprezentant național:
Dr. Anca Lupu
lupu.anca.27@gmail.com

AMCR Medici Rezidenți

Înscrie-te

AMCR reunește medici de diferite specialități și grade profesionale, studenți mediciniști și alți profesioniști din domeniul sanitar.

Statutul de membru oferă informații constante despre activitățile asociației, reduceri la evenimentele organizate de AMCR și nu în ultimul rând, apartenența la această comunitate mereu în creștere.

Pentru a putea deveni membru, este nevoie de câțiva pași:

înscrie-te