Profesia de medic implică multă responsabilitate, provocări și oportunități. În tot acest context, medicul creștin are nevoie constantă de echipare, comunitate și inspirație, instrumente pe care le poate regăsi în AMCR. Prin întâlnirile constante, evenimentele și misiunile medicale organizate, AMCR este cadrul potrivit pentru creștere și încurajare reciprocă de a trăi zilnic conform principiilor Scripturii, contribuind la lărgirea Împărăției lui Dumnezeu.

AMCR Național

Evenimente

Actul medical sub presiune - Provocări și perspective etice

Avem bucuria de a vă invita la cea de-a 34-a Conferința Națională a AMCR cu titlul Actul medical sub presiune - Provocări și perspective etice, care va avea loc la Iași în perioada 12-14 mai 2023.

MAI MULT

Contacte

SM MM SV BT SJ BN CJ MS BH HR NT IS AR AB VS TM HD SB BC BV CV VN GL CS VL AG DB PH GJ BZ BR TL MH DJ TR GR IF CL OT IL CT B

Click pe regiunea dorită pentru a vedea informații de contact.

Înscrie-te

AMCR reunește medici de diferite specialități și grade profesionale, studenți mediciniști și alți profesioniști din domeniul sanitar.

Statutul de membru oferă informații constante despre activitățile asociației, reduceri la evenimentele organizate de AMCR și nu în ultimul rând, apartenența la această comunitate mereu în creștere.

Pentru a putea deveni membru, este nevoie de câțiva pași:

înscrie-te