Viziune și Misiune

Misiune

  • Echiparea întregului personal medical creștin pentru a fi o mărturie în mediul profesional și în societate. Facem aceasta oferind un cadru potrivit pentru dezvolatrea unei conduite medicale profesionale, formând modele pentru generațiile mai tinere și încurajând relațiile de mentorare.
  • Promovarea valorilor creștine în practica medicală - în domeniul bioeticii, al îngrijirii pacientului și în relațiile profesionale, prin diverse conferințe și evenimente.
  • Îmbinarea unui standard profesional înalt cu devotamentul și compasiunea față de pacient, organizând și participând la misiuni medicale și acțiuni de educație pentru sănătate.

Viziune

Ne dorim ca AMCR să fie cunoscut de fiecare medic și student medicinist din România, încât împreună să putem deveni agenți ai schimbării în sistemul medical și în societate.

Regiuni și reprezentanți pe regiuni

SM MM SV BT SJ BN CJ MS BH HR NT IS AR AB VS TM HD SB BC BV CV VN GL CS VL AG DB PH GJ BZ BR TL MH DJ TR GR IF CL OT IL CT B

Click pe regiunea dorită pentru a vedea informații de contact.

Consiliul Director

Adina Nandrean

Adina Nandrean

președinte
Nicolae Crișan

Nicolae Crișan

vicepreședinte
Ana Purel

Ana Purel

secretar
Gabriela Kelemen

Gabriela Kelemen

trezorier
Paul Nandrean

Paul Nandrean

reprezentant regiunea NV
Ioan Chirilă

Ioan Chirilă

reprezentant regiunea NE
Andreea Bojoga

Andreea Bojoga

reprezentant regiunea SE
Raluca Moraru

Raluca Moraru

reprezentant regiunea SV
Ionel Armat

Ionel Armat

reprezentant medici rezidenți
Alexandru Craciun

Alexandru Craciun

reprezentant al studenților
Naomi Sfercoci

Naomi Sfercoci

secretar al studenților

Înscrie-te

AMCR reunește medici de diferite specialități și grade profesionale, studenți mediciniști și alți profesioniști din domeniul sanitar.

Statutul de membru oferă informații constante despre activitățile asociației, reduceri la evenimentele organizate de AMCR și nu în ultimul rând, apartenența la această comunitate mereu în creștere.

Pentru a putea deveni membru, este nevoie de câțiva pași:

înscrie-te

Susţine AMCR

AMCR este o asociație care se autofinanțează din cotizațiile membrilor și donații. Orice donație contează și ne ajută în desfășurarea proiectelor noastre.

Susţine AMCR