Asociatia Medicilor Crestini din România - Incertitudinile in viata de medic

Încă de la alegerea specialității, drumul profesional al medicului este presărat cu întrebări, îndoieli și incertitudini. Pandemia COVID 19, precum și conflictul din Ucraina, ne-au demonstrat încă o dată cât de fragile și nesigure ne sunt fundamentele (sănătatea, sistemul sanitar, pacea) dar și că, atunci când ne reorientăm privirea spre Dumnezeu și comunitate, avem totuși, certitudini.

Avem deosebita plăcere de a vă invita la a XXXII-a conferință națională a Asociației Medicilor Creștini din România, cu titlul Lupta cu incertitudinile în viața de medic, ce va avea loc în data de 7 mai 2022 la Cluj-Napoca.

Deoarece COVID 19 este încă o amenințare, conferința va fi în format hibrid, putând fi urmărită și online de către cei care nu se pot alătura fizic.

Printre invitații acestei ediții se numără Prof. Dr. Voicu Tudorache, Prof. Dr. Nicolae Crișan, Lect. Univ. Dr. Marius Ungureanu, Dr. Tabita Cernica, Dr. Paul Năndrean, Pastor Marius Sabou.

Taxele de participare (care includ taxa de înscriere și prânzul):

  • Medici membri/nemembri: 100 RON/150 RON
  • Studenți membri/nemembri: 50 RON/80 RON
  • Aparținători: 80 RON

Pentru a beneficia de taxa de participare redusă este nevoie să aveți efectuată plata cotizației pe anul în curs prin virament bancar în contul AMCR (pentru studenți pentru anul universitar 2021/2022). Pentru înscriere ca membru sau consultarea datelor fiscale, respectiv a taxei de membru pentru fiecare secțiune, vă invităm să consultați site-ul AMCR.

Menționăm că înscrierea dvs este validă după completarea formularului de înscriere și atașarea dovezii plății taxei. De asemenea, taxele se aplică doar persoanelor care vor participa în format fizic, participarea online fiind gratuită, dar cu înscriere necesară (vă rugăm să consultați formularul de înscriere de mai jos).

Data limită pentru înscriere este 1 mai 2022.

Numărul de locuri este limitat.

Locația: Biserica Baptistă Betel (str. Răvașului nr. 4-6) Cluj-Napoca

Va mulțumim pentru interesul acordat! În acest moment înscrierile on site au fost sistate dar puteți participa online completând formularul de mai jos până în data de 6 mai.

Vă așteptăm și la edițiile ulterioare!

Program

Vă așteptăm cu drag!

Echipa AMCR