Asociatia Medicilor Crestini din România - Devine medicina complet laica?

Stimați colegi,

Observăm cum scientismul și materialismul câștigă tot mai mulți adepți și în rândul medicilor.
Publicații recente sugerează eliminarea obiecției pe bază de conștiință din practica medicală, însă numeroase exemple din istorie arată că eliminarea ei adesea aduce prejudicii pacientului.
Cum este influențată practica noastră de astfel de paradigme? Cum ar trebui noi să răspundem acestor provocări, având în vedere valorile și preferințele pacienților dar rămânând într-o relație terapeutică etică și fideli valorilor creștine?

Vă invităm cu bucurie, Sâmbătă, 15 Octombrie 2022, la cea de-a 33-a Conferință Națională a Asociației Medicilor Creștini din România, “Devine medicina complet laică?”, care va avea loc la București.
Conferința va fi în format hibrid, putând fi urmărită și online de către cei care nu se pot alătura fizic.

Vă așteptăm alături de invitații noștri,

  • Prof. dr. Rick Paul, Rotterdam
  • Prof. dr. Nicolae Crișan, Cluj Napoca
  • Prof. dr. Voicu Tudorache, Timișoara
  • Conf. Dr. Cătălin Cârstoveanu, București
  • Dr. Ioan Chirilă, Iași
  • Dr. Daniela Mariș, București

Taxele de participare (care includ taxa de înscriere și prânzul):

  • Medici, farmaciști, asistenți medicali membri/nemembri: 100 RON/130 RON
  • Studenți membri/nemembri: 50 RON/80 RON
  • Aparținători: 80 RON

Pentru a beneficia de taxa de participare redusă este nevoie să aveți efectuată plata cotizației pe anul în curs prin virament bancar în contul AMCR (pentru studenți pentru anul universitar 2022/2023).
Pentru înscriere ca membru sau consultarea datelor fiscale, respectiv a taxei de membru pentru fiecare secțiune, vă invităm să consultați site-ul AMCR.

Deoarece dorim să ne bucurăm și mai mult de timpul petrecut împreună, după terminarea conferinței, vă invităm la o cina festivă care va avea loc sâmbătă, 15 octombrie, începând cu orele 19:00 la Commons Unirii. Taxa de participare la cină este de 90 de lei.

Menționăm că înscrierea dvs. este validă după completarea formularului de înscriere și atașarea dovezii plății taxei. Pentru cei care doresc să participe la cina festivă, avem rugămintea de a bifa căsuța rezervată în formularul de înscriere și de a achita în contul AMC atât taxa de înscriere, cât și taxa aferentă cinei și a specifica ambele evenimente la mențiuni.

De asemenea, taxele se aplică doar persoanelor care vor participa în format fizic, participarea online fiind gratuită, dar cu înscriere necesară (vă rugăm să consultați formularul de înscriere de mai jos).

Va multumim pentru interesul acordat, va asteptam la urmatoarele evenimente organizate de AMCR.

Data limită pentru înscriere este 8 Octombrie 2022.
Numărul de locuri este limitat.
Locație conferință: Biserica Baptistă Golgota (Șoseaua Nicolae Titulescu nr 56), București
Locație cină festivă: Commons Unirii* ( str. Halelor nr. 5), București

Vă așteptăm cu drag!
Consilliul Director al AMCR